Logo Don Quichot
Skip Navigation Links
Home
Agenda
Photos
Rent
Information
Interior
Contact

Rent

Heb je iets te vieren en wil je zelf óók genieten van het feest? Don Quichot 'next generation' is de oplossing! De sfeervolle en unieke inrichting zorgt voor een blikvanger als locatie. Bij binnenkomst ontvang je direct een gezellige en warme indruk. De beschikbaarheid van alle belangrijke faciliteiten garanderen een geslaagd feest! Door onze jarenlange ervaring, professioneel team en flexibele locatie kunnen wij ieder feest naar wens vormgeven. Don Quichot is geschikt voor elk soort feest; van verjaardagen tot babyborrels, huwelijken en meer! Sinds 2017 bieden wij tevens de mogelijkheid om kleinschalige feesten te geven.

JE BETAALT GEEN HUUR- OF PERSONEELSKOSTEN ÉN JE ONTVANGT KORTING OP DE DRANK.

Voor grote feesten vanaf 100 personen wordt de gehele locatie gebruikt. Don Quichot beschikt over een grote centrale bar, een volledige geluids- en lichtinstallatie en indien nodig een garderobe en/of extra bar. Daarnaast is Don Quichot voorzien van een professioneel team om de avond vlekkeloos te laten verlopen. 

Voor kleinere feesten vanaf 40 personen wordt de locatie verkleind tot het gezellige Donqies. Donqies beschikt over een grote bar en een volledige geluids- en lichtinstallatie. Uiteraard beschikt ook Donqies over een professioneel team om de avond vlekkeloos te laten verlopen. 

KINDERFEESTEN

Ook kinderfeesten behoren tot onze mogelijkheden! Tijdens deze feestjes schenken wij (natuurlijk) enkel frisdrank. Ouders mogen aanwezig zijn, maar dit is geen verplichting. Zowel middagen als avonden zijn beschikbaar voor kinderfeesten. Daarnaast werken wij ook met speciale pakketten, waardoor een feestje nét wat anders kan zijn. Denk hierbij o.a. aan een neon-party, een indoor springkasteel,...

VRIJGEZELLENFEEST

Gaat jouw beste vriend of vriendin binnenkort trouwen? In samenwerking met Your Bachelorparty biedt Don Quichot overdag leuke ideeën en activiteiten aan voor een geslaagd vrijgezellenfeest.WE ARE THE PARTY & WE MAKE YOUR PARTY!
 

Mail vrijblijvend voor meer informatie naar info@donquichot.be.